Presentatie “Het Nieuwe Web” voor Marketing Cirkel Limburg


Op uitnodiging van Fred de Boer geef ik voor de Marketing Cirkel Limburg, een samenwerkingsverband van meerdere Midden-Limburgse marketeers, een presentatie over online marketing/het nieuwe web.

Best lastig, omdat het kennisniveau nogal uiteenloopt en lastig in te schatten is. Daarom maar de basispresentatie van The Next Web uit de kast gehaald en aangepast naar deze meeting. Ben erg benieuwd.

3 comments
 1. Leuke en begrijpelijke opzet van de nieuwe tools. Vraag is echter of men de vertaalslag kan maken van deze nieuwe toepassingen naar concrete acties voor de eigen organisatie. Te vaak blijft het voor marketeers hangen als ‘leuke’ tool zonder dat men er de meerwaarde voor zichzelf uit kan halen. Hopelijk krijg je dit los uit n.a.v. je presentatie

 2. Uiteindelijk de presentatie zo ver mogelijk aangepast naar de verwachtingen en het kennisniveau van de aanwezigen. Blijft lastig, maar was erg geslaagd en het was een enorm leuke bijeenkomst. Kreeg goede feedback van een van de aanwezigen, Paul, over het concreter maken van de presentatie, iets wat ik nog altijd lastig vind. Ik moet het doelgroepdenken nog wat beter toepassen op presentaties 🙂 To be continued 😉

  Fred, bedankt voor de uitnodiging. Marketing Cirkel Limburg dames en heren bedankt voor een mooie avond en tot erg snel.

 3. Polle,

  Presentatie was Leuk en confronterend voor een aantal mensen die internet nog niet gebruiken als een multitool.
  Je geeft duidelijk an dat de generatiekloof ook al bij jou optreed als je kijkt naar je zusje en haar MSN gebruik.
  MarketingCirkel Limburg heeft in iedergeval de stap genomen om deze punten om te zetten in actie.
  Werkgroep wordt geformeerd en we gaan experimenteren op onze site.
  Internet zit bij iedereen op een andere frequentie.
  Ga zo door! Zet Nederland op zijn kop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like