Blogposts

DutchCowboys 5.0 live: fotoverslag

By 24/01/2008 2 Comments

DutchCowboys 5.0

DutchCowboys is een beetje De Telegraaf van de marketingblogs. Veel, snel, kort, eigenzinnig, een beetje schreeuwerig, soms vol bagger, soms met geniale posts. Vannacht was de lancering van DutchCowboys 5.0. Toevallig was ik bij bouwers, de mannen van Freshheads (zie ook hun blog), in de buurt en mocht dus de lancering van dichtbij zien.

Henk zelf legt op DutchCowboys uitgebreid uit hoe het traject is verlopen. Mijn mening? De blog zit prima in elkaar. De stijl … je vindt het wat of je vindt het niks, maar de stijl is wel erg mooi doorgevoerd. Met name het ratingsysteem vind ik erg strak en een leuke gimmick (het schieten in de header is natuurlijk ook hartstikke leuk). Het meest enthousiast ben ik echter over het doorplaatsen van de video’s in het aparte videochannel en de aggregatie van content. Zo worden bijvoorbeeld tweets van de bloggers van DutchCowboys, die gaan over de posts, onder de posts geaggregeerd.

Tja … nu de content nog 😉

Wout, Sjoerd, Bert Jan, Joost, Dimitri, Gijs, Bas, Joost, Arno, Joost, Jeroen, Daan, Henk en Paul: gefeliciteerd!

Laatste CSS dingetjes
Laatste CSS dingetjes

De achterkant van DC 5.0
De achterkant van DC 5.0

DutchCowboys 5.0 shirt!
DutchCowboys Merchandise

Merchandise
DutchCowboys Merchandise


Henk de Hooge en Ron Smeets

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply