DutchCowboys 5.0 live: fotoverslag

DutchCowboys 5.0

DutchCowboys is een beetje De Telegraaf van de marketingblogs. Veel, snel, kort, eigenzinnig, een beetje schreeuwerig, soms vol bagger, soms met geniale posts. Vannacht was de lancering van DutchCowboys 5.0. Toevallig was ik bij bouwers, de mannen van Freshheads (zie ook hun blog), in de buurt en mocht dus de lancering van dichtbij zien.

Henk zelf legt op DutchCowboys uitgebreid uit hoe het traject is verlopen. Mijn mening? De blog zit prima in elkaar. De stijl … je vindt het wat of je vindt het niks, maar de stijl is wel erg mooi doorgevoerd. Met name het ratingsysteem vind ik erg strak en een leuke gimmick (het schieten in de header is natuurlijk ook hartstikke leuk). Het meest enthousiast ben ik echter over het doorplaatsen van de video’s in het aparte videochannel en de aggregatie van content. Zo worden bijvoorbeeld tweets van de bloggers van DutchCowboys, die gaan over de posts, onder de posts geaggregeerd.

Tja … nu de content nog 😉

Wout, Sjoerd, Bert Jan, Joost, Dimitri, Gijs, Bas, Joost, Arno, Joost, Jeroen, Daan, Henk en Paul: gefeliciteerd!

Laatste CSS dingetjes
Laatste CSS dingetjes

De achterkant van DC 5.0
De achterkant van DC 5.0

DutchCowboys 5.0 shirt!
DutchCowboys Merchandise

Merchandise
DutchCowboys Merchandise


Henk de Hooge en Ron Smeets

2 comments
  1. Ja, beetje rare manier misschien; maar ik zou graag aan het e-mailadres van Henk de Hooge komen om hem (net als anderhalf jaar geleden) uit te nodigen voor de nieuwe show van Boom Chicago; die op 24-4 in premiere gaat. BVD Sanne 06-54371504.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like