Jonge Online Media Tuig borrel: To Twitter or not to Twitter?

Jong Tuig in Bedier
Arjan in ‘t Veld, Polle de Maagt en Ernst-Jan Pfauth. Foto: Frank Schuil (meer)

Vorige keer werd er gegeten, nu werd er geborreld met jonge online talenten. Een soort Twitterborrel, maar dan met wat weinig Twitterazi of een soort CMC-borrel maar dan met een wat lagere gemiddelde leeftijd.

Een mooie kans om te zien waar de huidige jonge garde zich mee bezighoudt. Zelf starten of ergens gaan werken? In Nederland blijven of naar het buitenland? Uitbreiden of klein blijven? Soft of hard launch? To Twitter or not to Twitter? To blog or not to blog? Wat zijn de beste lifehacks? Hoe manage je je identity online? Hoe open of gesloten ben je online? Maar ook de spoedcursus ‘hoe versier je mooie vrouwen in Bedier met behulp van een fotocamera‘.
Ik vind het elke keer weer enorm gaaf om te zien hoeveel goede jonge mensen er nu rondlopen in de online media. Het inspireert me sterk en motiveert me ook een stapje harder te zetten. Thanx all!

Ditmaal waren Merlijn van Vliet en Joris Verhaak (de Peppi en Kokki van OER), Robert Gaal en Wouter Broekhof (de Wakoopa Boys), de Generation-Next click met Marcel van der Heijden, Jeroen Rosier, Sophie Croonen, Rutger Polling, Jasper van Gils en Marc Metekohij, Twitter-diva Marlooz a.k.a. Marloes Veldhuis en verder Gijs Veerhoek, Martijn Tiemersma, Frank Schuil, Martijn Reintjes, Arjan in ‘t Veld, Kasper van der Laan, Fabio Petrillo, Ernst-Jan Pfauth en Joris Toonders aanwezig.

Ik begreep dat Martijn Reintjes bezig is met een nieuwe borrel in Utrecht en Marc Metekohij en Gijs Veerhoek de volgende borrel in Amsterdam op zich nemen. Het begint dus een mooie traditie te worden.

Overigens: Akzo Nobel scoorde punten door zowel hoofd Communicatie John McLaren als hoofd corporate branding Berry Oonk naar de borrel te sturen πŸ˜‰ Laat het een voorbeeld zijn voor de andere bedrijven πŸ˜‰

Meer:

7 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like