Blogposts

Twitterborrel Brabo Edition 2.0: 21 maart Cafe Babbus Tilburg

By 25/02/2008 April 17th, 2020 4 Comments

Op eredivisie niveau twitteren? Bijbieren? @dvh ontmoeten? Brabants bier testen? De roots van @marjolijn, @rotjong, @polledemaagt en Freshheads ontdekken? Of Twitterazi in het wild spotten?

Werd op 18 januari in Den Bosch nog de eerste Brabo Edition gehouden (zie ook de foto’s van @jkivit, @jaapstronks en @slijterijmeisje), op vrijdag 21 maart wordt alweer de tweede Brabantse Twitterborrel georganiseerd. Na een uitvoerige test-periode van een aantal genomineerde Tilburgse kroegen is Café Babbus op de Korte Heuvel (Heuvel 46) als winnaar uit de bus gekomen. De eerste etage staat 21 maart vanaf 20:00 uur volledig ter beschikking van Twitteraars.

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Twitterborrel in Tilburg door een DM (“direct message”) te sturen naar @joostdj. Voor iedere Twitteraar die zich vóór maandag 17 maart aanmeldt stelt Freshheads een uniek Twitterborrel-shirt beschikbaar, voorzien van je eigen Twitter-naam! Vermeld daarom bij je aanmelding je maat (S/M/L/XL/XXL) en het gewenste model (regular/girly/slim-fit)! Het is een open borrel, dus je bent altijd welkom, ook als je op het laatste moment besluit om te komen.

Tijdens deze tweede editie van de Brabantse Twitterborrel gaan we ook een back channel opzetten. Hoe dat exact gaat werken hoor je later, houd daarom deze site en Twitter in de gaten 🙂

Voor de mensen die uit de randstad of het hoge noorden moeten komen: Tilburg is tegenwoordig aangesloten op het nachtnet van de NS. Je kunt dus tot in de vroege uurtjes doorgaan en toch lekker in je eigen bed in Utrecht of Amsterdam slapen. De Tilburgse Twitteraars nemen je na de borrel graag mee op stap!

Dus: vrijdag 21 maart, vanaf 20:00h: Cafe Babbus Tilburg. Aanmelden via direct message naar @joostdj.

Meer informatie ook op:

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply