Wat we kunnen leren van Ashley Dupre

Ashley Dupre
Ashley Dupre
[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Mocht u het gemist hebben: Ashley Dupre was de niet onaardig betaalde (4300 dollar voor vier uur) gezelschapsdame die door Eliot Spitzer (in het dagelijks leven professioneel tegenstander van gezelschapsdames) werd ingehuurd (Jon Stewart legt graag nog een keer uit hoe het precies zat). Een en ander kwam uit. Exit Eliot Spitzer.

De New York Post kwam met de primeur van een aantal nieuwe foto’s van de dame in kwestie. Valleywag maakt het een case voor reflectie: “admit it: If the same pics had turned up first on Digg, you’d all be tripping over yourselves to declare it a victory for social something-or-other 2.0.“.

Waarheid als een koe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like