Vanavond twitterborrel Tilburg

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Vanavond is vanaf 20:00h in cafe Babbus in Tilburg de tweede Twitterborrel Brabo Edition (zie ook mijn eerdere post).

Zo’n 25-30 twitterazi verzamelen zich om op eredivisie niveau te twitteren, bij te bieren, @dvh te ontmoeten, Brabants bier te testen, de roots van @marjolijn, @rotjong, @polledemaagt en Freshheads te ontdekken en twitterazi in het wild te spotten.

Meegenieten kan vanavond via Mobypicture en het Twitter backchannel (gebruik #tbt in je tweet om op t scherm getoond te worden; thanks @roelandp!).

Meer info ook op:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like