Don’t know Dik, but I digg it!

Dik
Dik
[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/6″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”2/3″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”275455″ alignment=”” animation=”Fade In” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/6″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]De nieuwe online video service Dik, klik om de teaser te bekijken

Een van de hardst rockende teasers van de afgelopen tijd moet toch wel die voor de nieuwe online videoservice Dik. De teaser opent met “What’s the next big thing everyone’s talking about?” om vervolgens verder te gaan met zo’n beetje elk legendarisch film of tv moment waarin foneutisch “Dik” voorkomt. Van Dick in a box tot Batman en GI Jane tot Dumb en Dumberer.

De introductie campagne wordt verder onder andere via Twitter gevoerd, waar @diknl ons elke dag verblijdt met een nieuwe video “Until I’m ready to launch I will surprise you with one great video each and every day!“.

Dik is een nieuwe online video service van de mannen achter PCZapper. Op o.a. de Vimeo site wordt beloofd dat de service snel in beta gaat. Inschrijven voor de beta is nu mogelijk via dik.nl zou ook mogelijk moeten zijn (heb ik echter nog niet kunnen vinden) en ik kreeg deze avond Ronald van Woensel nog niet te pakken voor meer informatie over Dik.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

4 comments
  1. Yeah Polle – it was fixed for use with IE. Thanks for the heads-up!
    (it had a bug and only worked with Firefox)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Studenten marketing kalender

Dit weekend is de Studenten Marketing Kalender gelanceerd, een initiatief van NIMA Students, de studentengroepering binnen het NIMA, om alle interessante marketingevents voor studenten te bundelen.

Een studenten marketing kalender? Natuurlijk bestaat PIM's marketingkalender.nl en maakte Frank ooit een veelbelovend begin, maar een equivalent voor marketingminnende studenten was er tot op heden niet.
De kalender biedt de mogelijkheid zelf events toe te voegen, je te abonneren op de webfeed/RSS feed of je te abonneren via email.

Deze week was er overigens meer nieuws binnen de studenten marketing wereld, met de lancering van Generation Next, een platform voor interactieve marketing talenten.

links for 2007-04-23

Visible Path Professional Edition Presentation Visible Path Professional Edition Presentation flash presentatie (tags: 2read networking visible path) StumbleUpon…

De Don

Politieke marketing blijft machtig interessant. Het bouwen aan het imago en merk van een persoon, binnen een van…