Don’t know Dik, but I digg it!

Dik
Dik
Dik

De nieuwe online video service Dik, klik om de teaser te bekijken

Een van de hardst rockende teasers van de afgelopen tijd moet toch wel die voor de nieuwe online videoservice Dik. De teaser opent met “What’s the next big thing everyone’s talking about?” om vervolgens verder te gaan met zo’n beetje elk legendarisch film of tv moment waarin foneutisch “Dik” voorkomt. Van Dick in a box tot Batman en GI Jane tot Dumb en Dumberer.

De introductie campagne wordt verder onder andere via Twitter gevoerd, waar @diknl ons elke dag verblijdt met een nieuwe video “Until I’m ready to launch I will surprise you with one great video each and every day!“.

Dik is een nieuwe online video service van de mannen achter PCZapper. Op o.a. de Vimeo site wordt beloofd dat de service snel in beta gaat. Inschrijven voor de beta is nu mogelijk via dik.nl zou ook mogelijk moeten zijn (heb ik echter nog niet kunnen vinden) en ik kreeg deze avond Ronald van Woensel nog niet te pakken voor meer informatie over Dik.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

4 comments
  1. Yeah Polle – it was fixed for use with IE. Thanks for the heads-up!
    (it had a bug and only worked with Firefox)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like