Jong Online Media Tuig etentje: Eduhub 0.3 en startup-shuffle dance-off

Olivier Utrecht
Olivier Utrecht
[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Na het etentje van 15 november in Cradam in Amsterdam en de borrel 26 januari in Bedier in Amsterdam was het wel weer tijd voor een allegaartje van jonge online talenten om weer eens gezamenlijk bier te drinken.

Martijn Reintjes (dank!) had voor de gelegenheid Cafe Olivier in Utrecht (het enige cafe met een bier tagcloud voor de deur) uitgezocht.

Het was een beetje de clash van de reclamebureaus met Sarah van Hecken (stage In10), Matthijs Roumen (stage Rhinofly) en Joris Verhaak (OER/LostBoys) en Marc Metehokij (Satama/LostBoys). Generation Next (met alumni) was sterk vertegenwoordig met Marc, Roel van der Ven en Sophie Croonen. Ja, zelfs de golden Wakoopa boys waren met Robert Gaal en Menno van der Sman goed vertegenwoordigd. Sterker nog, ook de “oude media” hadden journalist Paul Vereijken gestuurd om mee te genieten.

Ruben Timmerman had de gelegenheid uitgezocht om de lancering van EduHub versie 0.3 te vieren met een rondje voor het jonge tuig.

Erg goed ook om te zien dat er weer veel nieuw bloed was. Sarah, Matthijs, Paul, Ruben, Thomas Elshout (Youropi), Sytse Kooistra en Harm Aarts waren er voor het eerst bij.

En het werd weer een bijzondere avond. Veel inhoudelijke discussie, het vieren van EduHub versie 0.3 en iets te eager personeel, maar ook een cursus waarom-Friesland-zo-geweldig-is door Sytse, de startup-shuffle dance-off tussen Eduhub, Wakoopa en Twones en het bewijs dat Friezen en Brabanders het gezelligst zijn.

Over een maandje of drie is alweer de vierde editie. Bedoeling is elke kwartaal te borrelen of te eten met een groep jonge online talenten. Gewoon. Omdat het kan. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Upcoming Group of mail met jongtuig@gmail.com.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like