Open Coffee Tilburg: wekelijks offline uurtje voor online ondernemers

Open Coffee Amsterdam

Open Coffee Amsterdam | Foto door Frank Schuil (IRL Corporate)

Beroepskoffiedrinker Bas vond dat het tijd werd voor een Open Coffee in Brabant … en zo geschiedde πŸ˜‰ Voortaan elke vrijdagochtend koffie en goede gesprekken in Tilburg, volgens het beproefde Open Coffee concept.

Tilburgse internetondernemers, ontwerpers en ontwikkelaars treffen elkaar voortaan wekelijks offline. Simpel gezegd: elke week op een vaste plaats op een vaste tijd een uurtje (of net iets langer) kennismaken, kennis delen en ja, koffie drinken. Geen programma’s, officiΓ«le presentaties, naambadges en voorzitters. Gewoon ongedwongen een uurtje offline koffie drinken, dat is Open Coffee.

In meer dan 81 steden over de hele wereld komen inmiddels wekelijks op deze voorwaarden mensen bij elkaar. Van Kiev tot Bangalore en van Cape Town tot New York. In Nederland is er wekelijks Open Coffee in Utrecht, Amsterdam, Delft, Rotterdam, Den Haag en nu dan in Tilburg.

OpenCofee Tilburg, wekelijks tussen 9:00h en 11:00h vanaf 9 mei
Locatie: CoffeeCompany Tilburg, Heuvel 29
Meer weten? Mail Vincent Neve of Polle de Maagt

Meer Open Coffee

12 comments
  1. @Bas Dank voor je tip! Zeker een goed idee. Ik wacht nog heel even tot na 9 mei. Ben een beetje bang dat anders de CoffeeCompany helemaal vol staat en dat we nooit meer terug mogen komen πŸ™‚

    We doen het nu nog even WoM, na de 9e maak ik zeker gebruik van je tip.

    Ik hoop je de 16e te zien!

  2. Ik ben er bij! Open Coffee Breda komt er inderdaad ook aan. Stap voor stap kan Open Coffee dus verder worden uitgerold.

    Houd jullie op de hoogte!

  3. Beroepskoffiedrinker, misschien iets voor mijn volgende visitekaartje πŸ™‚ Je weet altijd toch leuke bijnamen voor me te verzinnen, moet zeggen dat je je ‘gezellig dikkert’ weer hebt overtroffen πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

De Don

Politieke marketing blijft machtig interessant. Het bouwen aan het imago en merk van een persoon, binnen een van…