Blogposts

Open Coffee Tilburg: wekelijks offline uurtje voor online ondernemers

By 23/04/2008 12 Comments

Open Coffee Amsterdam

Open Coffee Amsterdam | Foto door Frank Schuil (IRL Corporate)

Beroepskoffiedrinker Bas vond dat het tijd werd voor een Open Coffee in Brabant … en zo geschiedde ๐Ÿ˜‰ Voortaan elke vrijdagochtend koffie en goede gesprekken in Tilburg, volgens het beproefde Open Coffee concept.

Tilburgse internetondernemers, ontwerpers en ontwikkelaars treffen elkaar voortaan wekelijks offline. Simpel gezegd: elke week op een vaste plaats op een vaste tijd een uurtje (of net iets langer) kennismaken, kennis delen en ja, koffie drinken. Geen programma’s, officiรซle presentaties, naambadges en voorzitters. Gewoon ongedwongen een uurtje offline koffie drinken, dat is Open Coffee.

In meer dan 81 steden over de hele wereld komen inmiddels wekelijks op deze voorwaarden mensen bij elkaar. Van Kiev tot Bangalore en van Cape Town tot New York. In Nederland is er wekelijks Open Coffee in Utrecht, Amsterdam, Delft, Rotterdam, Den Haag en nu dan in Tilburg.

OpenCofee Tilburg, wekelijks tussen 9:00h en 11:00h vanaf 9 mei
Locatie: CoffeeCompany Tilburg, Heuvel 29
Meer weten? Mail Vincent Neve of Polle de Maagt

Meer Open Coffee

Join the discussion 12 Comments

Leave a Reply