Top-3 van Jong Tuig dat concepting en design gaat veranderen

Voor de laatste editie van Marketing Tribune mocht ik een top 3 samenstellen, de top-3 van Jong Tuig dat concepting en design gaat veranderen:

1. Renato Valdes Olmos

Naast lead designer van verfrissende collectief postmachina.com, ook een van de bedenkers van mynameise.com, een revolutie in het uitwisselen van contactgegevens.

2. Remco Timmer

Design manager bij Philips en daarnaast een van de drijvende krachten achter c,mm,n, een open-source community voor duurzame individuele mobiliteit. Met de c,mm,nity wordt een nieuw soort auto en een nieuw mobiliteitsconcept ontwikkeld. Remco raakte betrokken bij c,mm,n tijdens zijn afstuderen; hij was verantwoordelijk voor het exterior design van de c,mm,n-auto en de realisatie van de 1:1 mock-up die op de autorai van 2007 werd gepresenteerd.

3. Arnoud Haverlag

Een van de oprichters van getmarvia.com, een website waarop klanten eenvoudig online printmaterialen ontwerpen, beheren en versturen. Marvia elimineert de schakel van ontwerpstudio’s en reclamebureaus en laat bedrijven zelf makkelijk en snel visueel materiaal ontwikkelen.

Of bekijk de uiteindelijke dode-bomen-versie:

#tw pers #mtribune Top3 #jongtuig

Lees ook de aankondigingen van de polumn (zie ook mijn vorige bericht) op pagina 4 en pagina 5.

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Bloovi vijf op een rij
Yes! I want to learn more

Media: Bloovi Vijf op een rij: een blik in het leven van Polle de Maagt

[vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”0″ bottom_padding=”5%” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self”…