Out of office: Jasper will send you a postcard

Mail icon
FIGHTING UNREMARKABLE OUT-OF-OFFICE REPLIES SINCE 2010

They’re arguably the worst thing that ever happened to mankind – generic out-of-office replies. Join my fight to get rid of unremarkable out-of-office replies. To help, I’ve collected some great positive exceptions, starting with the one below.

Hi,
Sometimes you have a cool story about yourself. But it’s only a story to share if you keep doing this. At least that’s my point of view. After so many experiences it’s now worth to share it with the world even in my out of office reply: Every year I celebrate New Year’s eve somewhere in the world.
So due to my holiday, a reply will take a bit longer as normal. To be fresh in 2018 I have decided not responding my emails during my travels.
Back to the adventure part. After Sydney, New York, Rio de Janeiro, Amsterdam this time I will be somewhere else. Curious where I am? Cool, you can send me a Whatsapp message ([telephone number]) with your address and even a question you have. I will send you a personal card from my holiday destination. At srprs.me we receive on a daily basis postcards from our travellers, so I know how lovely it is to receive a postcard.
Is it urgent and/or important, you can send an e-mail to my colleague Sara ([collegue]). She will definitely help you and otherwise, she can find the right person within srprs.me for your question.
I will be back at work from 15 January and will reply to your email.
All the best,
Jasper

Hoi,
Soms heb je een tof verhaal over jezelf maar wordt dit pas een verhaal dat je mag vertellen als je het vaak genoeg doet. Dat vind ik tenminste. Na zoveel toffe ervaringen zet ik het nu zelfs in mijn out of office reply: Ik vier elk jaar oud en nieuw ergens anders op de wereld. En dus ook dit jaar doe ik dat weer.
Vanwege dit avontuur zal een reactie wel wat langer op zich laten wachten. Om weer super scherp aan de start te verschijnen heb ik bedacht tijdens mijn vakantie even geen mailtjes te beantwoorden.
Terug naar het avontuur, na Sydney, New York, Rio de Janeiro, Amsterdam ben ik ditmaal ergens anders op de wereld. Benieuwd waar ik ben? Tof, hier heb ik iets op bedacht namelijk. Stuur mij een whatsapp berichtje ([telefoonnummer]) met je adres en als je er een vraag bij hebt kom maar door. Ik stuur dan hoogstpersoonlijk een kaartje vanuit een mooie bestemming. Bij srprs.me ontvangen we dagelijks kaartjes van onze reizigers en weet ik dus als geen ander hoe leuk het is om een kaartje te ontvangen.

Is het echt belangrijk of past het antwoord niet op een kaartje, dan weet ik zeker dat mijn collega [collega] je kan helpen of de juiste persoon binnen srprs.me daarvoor te vinden.
En ik kom natuurlijk ook wel weer met een inhoudelijke reactie vanaf 15 januari.
Groetjes,
Jasper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *