Dipmelder

diepstedip

Er wordt meer en meer rekening gehouden met blogs en gezocht naar goede manieren om samen te werken. Cup-a-soup (Unilever) heeft de FotoFuck (Fotofucken: het op humoristische wijze bewerken van foto’s. De uitkomst na bewerking heet dan ook “een Fotofuck”) omarmd en het resultaat is een Dipmelder Fotofuck op Retecool.com.

De reacties zijn mild en weinig gericht op de samenwerking tussen Retecool en Cup-a-soup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Ruigrok Netpanel
Yes! I want to learn more

Ruigrok: Nederlanders steeds socialer online, maar teleurstellingen groeien

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…