watvooreikelbenjij.nl

De Cock en Yes-R helpen je vooraf te bedenken wat jij wel doet en wat niet. Wat je vrienden je ook vertellen. Of je een eikel bent of niet. Alles staat op deze site. Bekijk de tips, ontdek wat je kunt doen om jouw omgeving veiliger te maken, wat de meest voorkomende vormen van jeugdcriminaliteit zijn en wat er gebeurt als je gepakt wordt. Te serieus? Speel dan de game, chat mee over de stelling, of doe de eikeltest en ontdek wat voor eikel jij bent. Muzikaal? Stuur je rap op en maak kans op een optreden samen met Yes-R!

Webrap wedstrijd (vanaf 24 april), Commercials en Games. En dat allemaal op MSN Entertainment (sic!), belabberd uitgevoerd, zonder na te denken over de doelgroep, zonder deze te betrekken en zonder deze de tools te geven mee te doen en zelf informatie te verspreiden. Watvooreikelbenjij.nl.
Typisch gevalletje doelgroep niet begrijpen, doelgroep niet beraken en overheidsgeld verspillen … next!

3 comments
 1. De website http://www.watvooreikelbenjij.nl maakt helemaal geen deel uit van MSN Entertainment; wanneer je op http://www.sidn.nl de domeinregistratie bekijkt, is deze geregistreerd op naam van de Rijksvoorlichtingsdienst.

  Knullig project, slecht opgezet, en kennelijk schaamt de overheid zich ervoor om duidelijker te laten zien dat deze website deel uit maakt van een overheidsproject.

  Voor zo’n slechte website, en dan nog met reclame erop had de overheid nog geen 1000 euro moeten neerleggen, of misschien zelfs geld moeten vragen 😉

  Ik vraag me dan ook af waarvoor de rest van de 1 miljoen euro gebruikt is, wellicht de radio en tv spots die deze lelijke website moeten promoten ?

 2. Helemaal met je eens.
  Vermoed inderdaad dat de 1 miljoen m.n. op is gegaan aan TV-commercials (al zal het interactieve bureau ongetwijfeld een leuke zakcent er aan over hebben gehouden).
  Sowieso schrok ik recentelijk nogal van de bedragen die omgaan in huidige campagnes. Zo kostte de Hi Chatman campagne 3,2 miljoen euri (!). Dat zijn heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel msn-gesprekken die er gevoerd moeten worden.

  Enne … de naam: wel geregistreerd op naam van de RVD, maar wel ingebed in MSN, ongetwijfeld om ‘beter aan te sluiten bij de doelgroep’ 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like