Workshop Webloggen als marketingtool!

Op 15 november aanstaande houd ik tijdens het Marketing Information Event in de Rotterdamse Kuip een workshop over Webloggen als Marketingtool: “Bloggen wordt volwassen en geeft extra mogelijkheden in de marketingmix: van het monitoren en sturen van online discussies, het seeden van producten en ideeën onder consumenten, het pitchen van nieuwe ideeën, co-creatie met heavy users, tot ook arbeidsmarktcommunicatie. Aan de hand van Nederlandse cases en live voorbeelden bekijken we de kansen.”

Ik zal binnenkort vast mijn ideeën en een deel van mijn sheets online zetten; zodat we hopelijk samen het geheel verder kunnen aanscherpen.

De lezing wordt overigens gehouden in de Perszaal, de zaal waar normaliter de persconferenties van Feyenoord worden gehouden.

2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like