Hyves statistieken (2)

Nu lijken de statistieken weer wat beter te kloppen. Geen Veldhovenaren meer, maar Eindhovenaren, mijn Nijmeegse scharrels staan terug in de top-5 en ik heb weer 99% bezoekers (afronden, kan gebeuren) in plaats van 105%. Ik blijf me wel verbazen over de view op mijn profiel. Daarstraks had ik er 202 (sorry, helaas geen screenshot), volgens mijn home-pagina heb ik er 3709 en volgens mijn statistieken 6272. Snapt u het nog?

3 comments
  1. Dat komt door de 99% bezoekers 😉

    Grappig zeg! Waar kan je die vinden? Ik moet nog ff zoeken nl. 😀 Best wel wat mensen getrouwd. 6% van de 320 die je er ongeveer hebt, is toch 19 mensjes…Veel 😮

  2. Is helaas alleen als je Goldmember account hebt. Wel aardig om te zien wie er allemaal op je sit komt.
    Ook erg long tail als je kijkt naar de gemiddelde bezoekers per stad: erg veel kleine steden <3% dus ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like