Abonneren op content Café del Marketing

Makkelijk op de hoogte blijven van de posts/berichten, reacties, foto’s/ads, presentaties en delicious links van Café del Marketing? Dat kan vanaf nu via RSS feed en email:

Techniek

Voor wat betreft alle techniek, monitoring en zaken achter de schermen: Ik maak gebruik van feedburner voor het burnen van mijn feeds en het aanmaken van de email subscription mogelijkheden. Daarnaast monitor ik sitebezoek via Google Analytics, MyBlogLog en Feedburner.
Sinds jaar en dag draai ik op WordPress wat ik stukken prettiger vind werken dan Expression Engine en bovendien erg makkelijk zelf aan te passen is, met een zelf ontwikkelde skin, ruwweg gebaseerd op Sebastian Schmieg‘s Blix theme met een flink aantal plugins:

Voor het plaatsen van video’s het onmisbare YouTube, voor de foto’s de ‘blog this’ optie in Flickr, voor presentaties Slideshare en favoriete links Del.icio.us.

4 comments
  1. Ja, misschien moet ik me daar dan ook maar eens wat meer mee bezig houden. Al is mijn vindbaarheid als ik wat doorsnee zoektermen gebruik niet eens zo slecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Inhakers

De Oranje Koorts is een Oranje Epidemie geworden en we zijn nog niet eens echt begonnen. We zien teveel slechte inhakers en we moeten nog zo'n 3 weken tot het WK. Tijd voor een blik op wat inhakers-power, met dank aan Gonnie Spijkstra:
heineken-vaderdag