Blogposts

Abonneren op content Café del Marketing

By 03/01/2007 January 5th, 2020 4 Comments

Makkelijk op de hoogte blijven van de posts/berichten, reacties, foto’s/ads, presentaties en delicious links van Café del Marketing? Dat kan vanaf nu via RSS feed en email:

Techniek

Voor wat betreft alle techniek, monitoring en zaken achter de schermen: Ik maak gebruik van feedburner voor het burnen van mijn feeds en het aanmaken van de email subscription mogelijkheden. Daarnaast monitor ik sitebezoek via Google Analytics, MyBlogLog en Feedburner.
Sinds jaar en dag draai ik op WordPress wat ik stukken prettiger vind werken dan Expression Engine en bovendien erg makkelijk zelf aan te passen is, met een zelf ontwikkelde skin, ruwweg gebaseerd op Sebastian Schmieg‘s Blix theme met een flink aantal plugins:

Voor het plaatsen van video’s het onmisbare YouTube, voor de foto’s de ‘blog this’ optie in Flickr, voor presentaties Slideshare en favoriete links Del.icio.us.

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply