Nooit meer vreemdgaan: Bliin

Op basis van mobiele telefoons tracken waar je vrienden zitten en met welke snelheid ze eventueel reizen: Bliin. Nog cooler: op bepaalde geografische locaties berichten achterlaten voor je vrienden die ze dan krijgen als ze op die locatie zijn aangekomen. Dat is allemaal pas echt social networking 2.0. Kledingtips achterlaten in een kledingwinkel, een speurtocht uitzetten voor je vrienden, je restauranttips meegeven enzovoorts, enzovoorts. Maar dus ook nooit meer vreemdgaan, liegen dat je onderweg bent, niet-opnemen enzovoorts. Heb ik dat er voor over? Hmmm … denk het eigenlijk wel.

En allemaal oer-Holland: Stef en Selene Kolman zitten met hun coole-ideeën-bureau KKEP. Op hun blog houden ze de diverse ontwikkelingen bij. Helaas is alles nog in een besloten beta (Stef, Selene, als jullie dit lezen, ik heb er geen bezwaar tegen mee te testen 🙂 ).

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like