Grote Hyve-update

Gijs en Raymond hadden het onder andere bij Jeroen’s Nieuwe Media blog al aangekondigd, maar er is nu een grote hyve update aan de gang:

“Ha Hyvers!

Nee, de storm heeft geen boom op het serverpark geblazen, maar we zetten momenteel een nieuwe versie online.

Hierin zitten een aantal kleine verbeteringen, vooral zoeken, dat geeft voortaan betere resultaten. Ook zijn er voorbereidingen doorgevoerd waarmee de hyves binnenkort worden uitgebreid met gadgets, muziek en meer personalisatie, en blogs (en dus vanaf dan een dagelijks Hyves blog in de HQ hyve!).

Belangrijkste verbetering is dat de pagina’s veel kleiner worden, qua bytes dan, en dus sneller. Dat mocht ook wel, want we zijn in de 2 maanden sinds de verhuizing al bijna verdubbeld tot 21 miljoen bekeken pagina’s per dag! Da’s dus meer dan een pagina per Nederlander per dag…

Woensdagnacht tenslotte wordt ook de netwerkverbinding verdubbeld, naar 2 gigabit per seconde. Voor het geval dat dat jou meer zegt dan mij. 🙂 En we zullen deze maand weer meer dan 100 servers bestellen waarmee we weer tot 1,2 miljard pageviews per maand vooruit kunnen.

Sorry voor de Hyves-loze tijd, all for the good cause!

Raymond”

Later meer …

3 comments
  1. Overigens wat mij betreft wel een tegenvaller dat nog steeds dezelfde politici-filmpjes online staan als bij de grote verhyving enige tijd geleden …

    Ben bijvoorbeeld wel benieuwd naar het vervolg van Willem’s verhyving video 🙂 …

  2. En een update van Raymond:
    “Update: sorry, we dachten het al ruim te nemen om dit soort irritant uitstel te voorkomen, maar het wordt toch tussen half 2 en 2. ALs je helemaal zeker wil zijn, kan je het beste gaan slapen, dan ben je morgenochtend de eerste!

    Dat bespaart je zelf ook de stress, ik ben zelf ook al 2x uit bed gegaan om te kijken hoe we ervoor staan…:)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like