Marcom Top 100: 40 plaatsen winst!

Werd ik op grond van mijn Pagerank vorige maand nog keihard uit de Marcom Top 100, het overzicht van populairste marketing-gerelateerde blogs, gekickt, deze maand kom ik weer op 77 binnen, een winst van 40 plaatsen. Het streven is in ieder geval een solide positie in de top 75 voor de komende maand.
Dank voor alle stemmers en op naar de top 75!

3 comments
  1. Polle, goede zaak. Ik zie dat mijn effort op mokkamarketing nu ook wordt beloond. Van pagerank nul naar pagerank drie en van net buiten naar net in de top 100. Het gaat de goede kant op in ieder geval.

  2. Dank Lode, Arjan! We komen er wel beetje bij beetje 🙂 Een erg mooie stimulans om te blijven schrijven in ieder geval.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like