Blogposts

Hyves is niet ok

By 21/02/2007 5 Comments

Hyves doet haar eerste offline campagne met de Hyves is niet OK-sticker. Campagne is bedacht en uitgevoerd door Habbekrats, het bureau van Victor Ponten en Jim Taihuttu, die in 2005 nog reclametalent van het jaar werden en die al wat ervaring hebben met sticker campagnes (sterker nog, als het goed is dan ze binnenkort een stickercampagne voor me 🙂 ).

Ik ben met name erg benieuwd naar de achterliggende gedachte (net nu ze gisteren 27 miljoen pageviews haalden) om nu offline te gaan campaignen. Allereerst: wat zijn de doelstellingen en hoe ziet de campagne er verder uit? En voor al ook: waarom nu een offline campagne? Hyves verder hypen zodat er meer gecasht kan worden bij verkoop?

Zie ook de discussies op Bright en Adfoblog.

Join the discussion 5 Comments

Leave a Reply