De wereld in perspectief


Aardige video met wat mooie feitjes en weetjes voor de donderdagmorgen (“Did you know … if MySpace was a country it would be the 11th largest in the world?“)

(Via Freek)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Het einde van Business to Business

De relatie van commerciële partners, zonder te voorzien in de directe behoefte van de eindconsument. Zo kenden we Business to Business (B2B) marketing. Maar die situatie begint sterk te veranderen. We zien steeds duidelijker dat het belang dat aan merken wordt gehecht groter en groter wordt. Niet alleen voor consumenten, maar zeker ook binnen B2B relaties, ten koste van het belang dat wordt gehecht aan prijs. B2B bedrijven proberen steeds meer mee te denken in de keten, waardoor ze ook daar dichter bij de consument komen te staan. Verder bedienen steeds meer B2B marketeers zich van Business to Consumer (B2C) achtige technieken om hun producten aan de man te brengen.