15.000 bezoekers per maand op mijn Hyve?

Vorige maand zat ik rond de 10.000 unieke bezoekers op mijn hyve (vanaf 27/4/2006) en voor de grap schreef ik een wedstrijd uit voor de 10.000e bezoeker: een fles Moët voor diegene die kon aantonen de 10.000e bezoeker te zijn. Die meldde zich uiteindelijk niet, maar Lisette kon aantonen dat ze de 10.001e was. Deze grap leverde me een behoorlijke piek in het bezoek op mijn Hyve op (we blijven Nederlanders … als iets gratis is … precies).

Maar inmiddels zit ik aan meer dan 26.000 bezoekers op mijn Hyve, wat betekent dat ik een kleine 15.000 bezoeken heb gehad in de laatste maand (dus in de laatste maand meer dan in de rest van het jaar daarvoor). In die maand heb ik geen rare zaken geblogd, geen naaktfoto’s van mezelf of een wél mooie vrouw online geplaatst, heb ik geen artiesten-profiel aangevraagd om mijn eigen dance-mixen online te zetten of andere rare zaken gedaan. Vreemd kortom.

Helaas geven de Hyves-stats niet de mogelijkheid te zien waar bezoek vandaan komt. Echter personen, die aan hebben gegeven er geen problemen mee hebben wanneer aan anderen wordt getoond op welke Hyves ze komen, kan ik wel achterhalen.

Tijd voor een kwalitatief onderzoekje:

ik had deze vraag al verwacht eerlijk gezegd.
niet dat het erg is hoor’haha!
als ik naar hyves google komt dr een hele lijst te staan met mensen van hyves….en ik klik vaak de 1e aan, en daar zat jij blijkbaar bij. dus vandaaaaar 😉

Ik heb net ff op je profiel gekeken maar ik ken jou nog je vrienden.Misschien dat ik een keer toevallig via vrienden op jou profiel ben gekomen.Dat zou kunnen.Ik zit er nog niet zo lang op en begin het nu pas leuk te vinden.Daardoor kijk ik veel bij vrienden wie zij erop hebben staan,of ik toevallig iemand tegen kom die ik ook ken en lang niet heb gezien.Ik klik maar wat weg hihi.

Wat me even ver brengt …

Iemand een idee waar ik ineens 15.000 geinteresseerden aan te danken heb?

4 comments
  1. Dat zal het zijn 😛

    Heb nog eens verder zitten kijken en het bezoek gaat echt met pieken en dalen. Aan het begin van de maand tot 1000 per dag, nu weer een 50-tal. Dit lijkt overeen te komen met de grafiek van Hyves op Alexa, die ook enorme schommelingen in het bezoek laat zien.

  2. Als je op F5 klikt, dan krijg je toch geen extra bezoekers? Volgensmij telt ‘ie dan niet bijn..een bezoek telt volgensmij alleen als je een Hyves bezoekt, dan een andere site of een ander Hyvespagina en dan weer terug gaat. Of heb ik het nu helemaal verkeerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like