Weblogs vs. Message boards

Wat is RSS en wat is het verschil tussen een weblog en een forum/message board zijn de twee vragen die al enige tijd solide in de top 10 van vragen staan die ik dagelijks mag beantwoorden naar vrienden/kennisen/bekenden/niet-zo-bekenden. Future of Communities plaatst een duidelijke tabel met de verschillen tussen weblogs en message boards.

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Twitter borrel Tilburg
Yes! I want to learn more

Twitterborrel Brabo Edition 2.0: 21 maart Cafe Babbus Tilburg

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…