De dag dat de “e” verdween van het Web

Flickr, Boomr, Tumblr, Frappr, Talkr, Soonr, Rel8r, Scribd … waslijsten aan Web 2.0 toepassingen die het zonder “e” moeten doen.

200ok geeft de schuld aan Web 1.0, waar we welhaast dood werden gegooid met de “e”. Het begon met het onschuldige “email”, maar verzandde al snel in eCommerce, eBook, eCard, eZines, eBusiness, eEducation en talloze andere initiatieven, een volledige inflatie van de letter “e” betekenend.

Maar er is hoop in intiatieven als Feedburner en < a href="http://www.twitter.com"Twitter, die weer eer betonen aan de vergane glorie van de “e”. 200ok roept dan ook op allemaal voortaan enkel dergelijke intiatieven, die recht doen aan de “e” te sponsoren.

In de comments wordt overigens ook gewezen op het gevaar van “i” en “my” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like