Chinees antwoord op YouTube


????225???? ????? ??????

70.000% groei (!) in een week in de Alexa movers en shakers lijst: Youku. Voor zover ik Chinees kan, lijkt het allemaal erg veel op YouTube: van de schermindeling en de verschillende menuutjes tot en met de opties. Zoals we inmiddels gewend zijn, nemen ze het verder ook niet heel erg nauw met intellectueel eigendom.
Chinese vrienden: ik zeg: YouTube bannen, alle “Westerse propaganda” van Youku censuren en je hebt de grootste videosite in de wereld.

2 comments
  1. Tip: via Babelfish kun je vertalen van Chinees-vereenvoudigd naar Engels.
    Op die manier manier ontdekte ik dat Chinezen vaak zoeken op “beautiful woman”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Vanavond twitterborrel Tilburg

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…