Webbased CRM systeem HighriseHQ

Ik loop al jaren te klooien met diverse CRM-systemen om mijn werk, prive en leven te organiseren. Inmiddels ben ik alles om aan het zetten naar web (waarover in een latere post meer) vanuit MarketCircle Daylite, dat jammergenoeg 1) niet automatisch synced 2) rampzalig is in de uitwisseling met iCal en 3) geen webbased mogelijkheden heeft.

Zojuist kwam ik via Alexa op het spoor van 37Signals‘s Highrise HQ (zie de image hierboven). De mannen en vrouwen van 37Signals waren al welhaast onsterfelijk door tools als Backpack, Writeboard (een Basecamp en het Signal vs. Noise blog, maar dit ziet er echtg magistraal uit:
1) contactmanagement; webbased pagina’s per contact die niet alleen makkelijk te doorzoeken zijn, maar het ook mogelijk maken feeds, foto’s, video, tekst, links, notes en andere informatie toe te voegen. Alles is natuurlijk weer makkelijk te exporteren als vCard. Verder worden emails die je stuurt naar het systeem automatisch geplaatst bij je juiste contact;
2) taskmanagement, Getting-things-done-style (GTD), met vanzelfsprekend reminders naar mail of telefoon;
3) structuur; acties en contacten kun je indelen in bedrijven of cases;
4) delen; alles is natuurlijk weer te delen met collega’s en bekenden die verschillende levels van authorisatie kunnen krijgen. Natuurlijk is ook alle content te taggen … ;

37Signals legt zelf ook nog een keer uit waarom we allemaal aan de HighriseHQ moeten en heeft natuurlijk antwoord op eventuele vragen.

Enige nadeel (en voor mij de reden om niet te switchen naar Highrise) is dat ik via mijn mobiel niet de uitgebreide toegang heb die ik wil … hopelijk iets voor de toekomst …

2 comments
  1. Hm. Je zegt dat je alles om aan het zetten bent naar het web, maar tegelijkertijd zeg je dat je Highrise niet zult gaan gebruiken. Wat gebruik je dan wel?

  2. Rustig, rustig Paul 🙂 Ik schrijf “(waarover in een latere post meer)” … ben bezig met een wat uitgebreidere post hoe ik eea geconfigureerd heb, maar dat is wat knip/plak/tikwerk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like