Verschil tussen community en netwerk

In alle eerlijkheid gebruik ik de termen community en netwerk veelvuldig door elkaar heen. Wilfred Rubens zet de verschillen voor wat betreft leer-toepassingen op een rijtje:

Community vs. Netwerk

3 comments
 1. Erg goede vraag 🙂 Wilfred? ( 😉 )
  Denk dat Hyves in principe een netwerk is, maar dat in sommige gevallen community-elementen de boventoon voeren. Binnen Hyves is er in principe geen gemeenschappelijk belang en zijn vrienden-relaties ook vaak erg-los-vast. Community heeft toch meer de connotatie van samen aan iets bouwen en samenwerken. Dat zien we wel terug in bepaalde Hyves, maar niet structureel.

 2. Weet u toevallig alle verschillen tussen MSN en Hyves?

  En waar die bijhoren: community of netwerk?

  Ik hoop zsm een reactie van u tegemoet te krijgen!

  groetjes,

  Frank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Twitter borrel Tilburg
Yes! I want to learn more

Twitterborrel Brabo Edition 2.0: 21 maart Cafe Babbus Tilburg

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…