Interactief talent werven: Cannes Hunting

Het Belgische I-Merge komt met ‘Cannes Hunting‘: geef een interactief talent op en win een reisje naar de Cannes Lions.

Relevante prijs en visueel en qua concept erg aardig. De buzz blijft echter een beetje uit. Niet alleen is de site moeilijk door te sturen (geen ‘send-a-friend’ optie), ook houdt het bij een aardige vormgeving en een leuke prijs verder op. Opvallend vind ik bijvoorbeeld dat voor een interactief bureau er geen gebruik is gemaakt van bewegend beeld of geluid, dat de experience nog verder had kunnen versterken.

Het concept nodigt verder uit tot een kijkje in de keuken van de Cannes Lions, een videoreportage van vorig jaar, een ranking a la Top 100 Studenten of in ieder geval iets van een badge, banner of ander bloggable materiaal.

Desalniettemin leuk en hoopgevend voor andere online campagnes (en altijd beter nog dan de KPN’s van deze wereld).

2 comments
  1. Hey Polle,

    Bedankt voor je post, alles kan natuurlijk altijd beter. We hebben je bemerkingen opgenomen voor de volgende keer. De response is alleszins groot.

    Groetjes,

    Jesse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like