Kwalijke bug in pocket MSN?

Pocket MSN
De laatste tijd gebruik ik onderweg via mijn MDA Vario II regelmatig Pocket MSN. Met name voor snelle communicatie en om via IMified de status van mijn Jaiku en Twitter up te daten.

Zo logde ik gisteravond ook in met mijn Vario op Pocket MSN en was daar enigzins verrast mijn broertje Sem (die een grondige afkeer van alles wat met marketing, media en hipheid te maken heeft) te treffen. Gelijk aangesproken op MSN. Totdat mijn broertje op een aantal inside jokes wat raar reageerde.
Toen bleek dat onder het emailadres van mijn broertje Jody schuilde, die gewoon met haar eigen mailadres was ingelogd.

Nadat ik thuis op mijn desktop was ingelogd bleek Jody gewoon als Jody te worden weergegeven en bleek de persoon die op mijn mobiel als Liesbeth wordt weergegeven blogger Erno te zijn.

Ook na opnieuw inloggen op mijn mobiel blijft hetzelfde fenomeen zich herhalen: Jody wordt als Sem weergegeven en Erno wordt als Liesbeth weergegeven.

Bugje?

2 comments
  1. Klinkt bekend! Heb ik ook weleens last van op de SPV C600.. Wel een vervelend bugje dat nare gevolgen zou kunnen hebben!

  2. Hmm, klinkt niet helemaal kloppend inderdaad! kijk maar uit met wat je zegt dan :-p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

“Hello, I’m a Mac …”

“Hello, I’m a Mac ...” “... and I am a PC.” Het begin van elk van de nieuwe Apple Mac ads is hetzelfde. Twee mannen stellen zich voor als Mac en PC en maken vervolgens een praatje, waaruit vanzelfsprekend blijkt dat de Mac beter/geavanceerder/uitgebreider is dan de PC. Dit alles op de Apple kenmerkende witte achtergrond, die we al kennen sinds de introductie van de fel gekleurde bonbon-iMac’s in 1995.

Viruses, Restarting, Better, iLife, Network en Wall Street Journal (WSJ) zijn de zes nieuwe commercials die gebruikers moeten overtuigen om over te stappen van Windows naar Mac. Dat betekent ook direct het einde van de langlopende Apple Switch campagne, waarin gebruikers vertellen over hun overstap van PC naar Mac. Deze campagne verwierf met name online een cultstatus door de ad met Ellen Feiss, die volgens sommigen stoned in de commercial te zien was. De nieuwe campagne is ‘Get a Mac’ en wordt online neergezet middels een aparte pagina binnen de Apple website. Met 14 redenen om over te stappen, behandeling van vooroordelen over de Mac, de 6 TV ads en een “Which Mac are you” hulpmiddel om een keuze te maken uit de verschillende Macs moeten gebruikers overtuigd worden over te stappen naar de Mac. Vermoedelijk wordt deze campagne verder doorgezet in print, er is nog geen informatie over andere uitingen en eventuele acties of over de vraag of de campagne ook in Europa zal draaien.