Hyves: Goldmembers tweederangs?

Hmmm … foutje of echt waar? Ben alweer een tijdje Hyves Goldmember (betalend lid), maar schrok toch even toen bleek dat ik als goldmember nog altijd minder waard ben dan de bezoekers die een commercieel profiel hebben 🙁

3 comments
  1. Klinkt ook wel plausibel, wij Goldmembers vertonen immers geen reclame dus zijn minder interessant voor Hyves an sich.

  2. @Petra: weet ik niet, we hebben een ander model. We betalen E30 per jaar en kopen daar m.i. de banners e.d. mee af.

    Denk ook dat we daarmee nog een van de meest waardevolle profielen zijn:

    Als we uitgaan van een CPM van 30 voor een willekeurig profiel, moet die al gemiddeld 1000 views per jaar halen. Dat zou momenteel betekenen dat ALLE profielen een 30CPM banner moeten draaien; dan zou het ongeveer kloppen.

  3. Ik ben geen golmember maar het lijkt me wel als je met goldmember acount meer mogelijk heden hebt . mocht dat minder bezocht worden dat weet ik niet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Verkiezingenvoorpret

Op 22 november mag er weer gestemd worden en dat betekent dat de Politieke Marketing boeken en campagnematerialen weer afgestoft worden. Leiden op de kaart (PvdA Leiden), SP's 'Stuur Jan op pad' viral en de cartoon-viral-vete tussen de VVD (met destijds campagneleider Rutte) en de PvdA waren enkele hoogtepunten van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart. Dat belooft wat voor het grote werk: de Tweede Kamer Verkiezingen 2006. Een tussenstand en vooruitblik.

Het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen (DNPP) geeft inzicht hoe het vroeger ging: bol van schitterende retoriek en aandoenlijke campagneboodschappen. Dat was echter allemaal echter in het vorige millennium, dus dat betekent dat er nu gehyved, geblogd, gevirald, geïdolsd, gepodcast, gemsnd, gegoogled en geweetiknietwat moet worden om de kiezer te bereiken en met name de jongeren te betrekken.

Ashley Dupre
Yes! I want to learn more

Wat we kunnen leren van Ashley Dupre

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…