Preezo: webbased powerpoint bij gebrek aan beter

Google Docs en Spreads voor respectievelijk documenten en spreadsheets, Mindmeister voor mindmaps en nu dus Preezo voor (Powerpoint) presentaties.

Preezo is een beetje een uitgeklede versie van Powerpoint. Makkelijk om snel even online een presentatie te maken om vervolgens te mailen, embedden of linken. Tekst, links en images invoegen en opmaken, de layout aanpassen en wat kleurtjes aanpassen en dan houdt het wel zo’n beetje op. Geen kekke animaties, geen video, geen grafieken, geen andere wilde mogelijkheden, laat staan zaken als skype en twitter integratie die van Mindmeister zo’n geweldige tool maken. En Preezo zit ook nog eens in een weinig inspirerend layout-jasje.

Dus: bij gebrek aan een betere Powerpointbakker online momenteel presenteren wij u: Preezo.

2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like