Hyves opent de deuren met ideeën-hyve en Hyves HQ blog

Vandaag ging een grote mailing uit naar de inmiddels meer dan 4 miljoen Hyves leden. Daarin werden nogmaals de rss feeds, de gadgets en networktool updates uitgelegd. Weinig nieuws. Wat echter interessanter is, zijn twee zaken die meer in de luwte werden gelanceerd:

In de laatste paragraaf van de mail werd een nieuwe Hyve aangekondigd waarop Hyvers hun ideeën over de gebruiksvriendelijkheid en nieuwe features van Hyves kunnen spuien: http://leukerkunnenwehetnietmakenwelmakkelijker.hyves.nl (niet geheel zonder gevoel voor humor). Een mooie manier om de kracht van het netwerk en de kracht van Hyves zelf te gebruiken om het netwerk en Hyves verder te versterken.

Hyves HQ BlogOp de home pagina van Hyves is daarnaast sinds kort een Hyves HQ blog (zie rechts) te vinden, een aggregator voor de blogposts van Nine en Raymond. Het lijkt er vooralsnog op dat mede Hyves-oprichters Koen en Floris en daarnaast Yme en ook Gijs niet zijn opgenomen. Ik kan ook op dit moment nog geen aparte blogpagina vinden voor de geaggregeerde posts en helaas kunnen we ons nog niet via RSS abonneren, maar het is in ieder geval een begin.

Hyves lijkt hiermee, na de slechts tijdelijke blog tijdens de grote verhyving aan het begin van dit jaar, definitief een stuk opener te worden naar de leden en de leden in het netwerk sterker te betrekken bij de verdere ontwikkeling. Wat mij betreft een erg mooie ontwikkeling.
Niet alleen omdat dit een cathalysator is voor nieuwe ideeën, maar zeker ook omdat deze nieuwe ideeën nu breder gedragen worden door de Hyvers die in ieder geval het idee hebben dat er echt serieus naar ze geluisterd wordt.

2 comments
  1. En natuurlijk heb ik die mailing nog niet ontvangen… 🙂 Met cocomment kwam mijn mail ook veel later.

    Niettemin een goed initiatief van hyves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like