Marketingfacts Jaarfeest: to blog/twitter/flickr or not to, that's the question


Vrijdagavond was het Marketingfacts Jaarfeest met een 85-tal bloggers en Marketingfacts minnende medemensen op een schitterende zeilboot in de Rotterdamse Veerhaven (veelgemaakte grap in verschillende varianten: zink deze boot en de Nederlandse online media gaat 20 jaar terug in de tijd). Apart om naast veel bekende gezichten ook eindelijk een echt gezicht achter de blog/twitteraccount te zien.

Het was een topfeest met onder andere de SkyRadioRunners (Krijn Schuurman, Gijsbregt Brouwer, Vincent Everts en Peter Wiegman), Arjan in ‘t Veld, Raimo van der Klein, Matthijs Roumen, Erno Hannink, RoelandP (de maker van de Lowlands Twitter Mashup), Bas van den Haterd, Yuri van Geest en Mathijs van den Broek. Natuurlijk was hrt optreden van Maurits Fondse featuring diva/mama Petra de Boevere weer geweldig. De afterparty in de Witte Aap was ook erg mooi.

De onvolprezen Henk-Jan Winkeldermaat maakte geweldige foto’s en bovenstaande video.

Bovenal Marco, erg bedankt voor de uitnodiging en allemaal tot snel!

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like