RSS feeds voor Hyves

Een duidelijk sneller Hyves, de mogelijkheid anderen te ‘tikken‘ (een soort korte berichtjes achter te laten zoals we al kennen van Facebook), de belofte dat er een nieuwe foto-uploader aankomt en … RSS feeds!

Hyves biedt sinds woensdag de mogelijkheid informatie op het sociaal netwerk op te vragen via RSS. De feeds zijn nog onder voorbehoud (‘Het is nog in beta dus misschien ziet alles er nog niet tiptop uit‘) en de feeds werken vanaf 28 augustus, maar het is heerlijk om eindelijk met RSS te kunnen spelen.

Een overzicht van feeds:

  • Krabbels: (alleen prive middels een encrypted url)
  • Foto’s & video’s: http://www.hyves.nl/rss/media/?hyverusername=username
  • Blogs: http://www.hyves.nl/rss/blogs/?hyverusername=username
  • Events: http://www.hyves.nl/rss/events/?hyverusername=username
  • Gadgets: http://www.hyves.nl/rss/gadgets/?hyverusername=username
  • WieWatWaar: (alleen items die voor iedereen zichtbaar zijn) http://www.hyves.nl/rss/www/?hyverusername=username (die ik nu inmiddels doorlus naar Twitter via Feedburner (helaas nodig omdat de timestamp in de feed van Hyves niet klopt) en Twitterfeed)
  • Advertenties: http://www.hyves.nl/rss/classifieds/?hyverusername=username

Goed, met de belofte dat er nog meer verschillende feeds aankomen en dat de huidige geoptimaliseerd worden, weer meer dan voldoende speelplezier voor de komende week 🙂

5 comments
  1. @Bart-Jan Klopt, ze werken weer niet 🙁 Het is een beetje op en af de laatste tijd. Hopelijk komt dat bij de grote update van april weer helemaal goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Peptopro

Peptowatte?! Precies, Peptopro (spreek uit op z’n Nederlands Peptôôhprôh). Een van de producten die DSM dichter bij de…