Video: Aardig kijkje achter de schermen bij Hyves Angels vergadering


Al eerder hadden we een kijkje achter de schermen van de uitleg van Hyves Mobile, nu een kijkje bij een Hyves Angels vergadering: Raymond Spanjar die Pareto uitlegt, Floris Rost van Tonningen die vraagt naar de specifieke verbeterpunten voor Hyves en wat overige footage van de vergadering. Meer ook op het YouTube profiel van Nine.

Wat mij betreft een erg goed initiatief, deze video’s; leuk om te zien wat er achter de schermen speelt en het geeft een nog menselijker gezicht aan Neerlands social network in bange dagen.

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Bot
Yes! I want to learn more

Je leven regelen vanuit een enkel invoerveld: twitterbots

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…