Inspiratie: MySpace zoekt stagiairs via Hyves

Blijkbaar gaat het helemaal niet zo goed met MySpace in Nederland; ze zoeken inmiddels hun stagiairs zelfs via Hyves 😉

4 comments
  1. Polle, het gaat uitstekend met MySpace NL 🙂 – Op dit moment heeft Hyves nog een enorm bereik in NL en is daardoor een uitstekend medium om studenten/stagiars te werven! Als je op zoek bent naar interactie, originele muziek, video en rich content zoekt dan ga je naar MySpace.

  2. Mooie reactie Radinck!
    Heb er ook alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen, maar vond het een aparte manier om studenten te werven 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Trouw niet en noem je kind Bloppr

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…