Twitterborrel Schuim: heel veel bekenden, maar nog meer onbekenden die later bekend bleken


Twitterborrel @ Schuim door Marloes Veldhuizen (Marlooz) op Vimeo.

Gisteravond was in Cafe ‘t Schuim een Twitterborrel. Heel veel bekenden, maar nog meer onbekenden die later bekend bleken (volgende keer dus allemaal met een shirt met je Twitternaam en avatar erop). Het blijft elke keer een soort van warm bad om zoveel gelijkgestemden in een kroeg om je heen te hebben.

Veel discussies dus over online, Web 2.0, Bubble 2.0, iPhones en al-dan-niet-freelancen. Frank ging undercover als metalliefhebber, Maarten deed de complexe structuur en het uitgekiende concept achter Dutchcowboys uit de doeken, LeoLovesTwtr blijkt een vrouw te zijn, VPRO (Leo, Reinier en Erwin) en spotlighteffect (Ernst-Jan, Eurvin, Peter en Jerry) streden om de prijs van organisatie met de hoogste Twitterdichtheid, Patrick de Laive van Fleck beloofde een fles champagne als over drie maanden niet iedereen aan de Fleck is en ik geloof dat Marjolijn en Mark de volgende keer respectievelijk de locatie en de koffie verzorgen ( πŸ˜‰ ).

Dank allen voor een mooie borrel en tot snel op Twitter of een echte koffie πŸ™‚

Meer over de borrel:

5 comments
  1. @Eef was er ook namens VPRO (en zichzelf!) En @tyno = ex VPRO -Hebben we dan gewonnnen?

  2. Adformatie was het vakblad met de hoogste aanwezigheidcoëfficiënt. Qua Twitterdichtheid verliezen we het van Emerce en TvM, vrees ik… πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Boondoggle Amsterdam
Yes! I want to learn more

Culture: 25 things about Boondoggle Amsterdam

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…