Update: Januari … of maart … of anders september wordt de maand van Hyves 2.0

Hyves merkenBijna twee weken geleden schreef ik over Januari als de maand voor Hyves 2.0.

Op 28 december verstuurde Raymond vanaf zijn vakantieadres een uitgebreide mail over Hyves in 2007 en 2008 waardoor mijn post alweer achterhaald was:
Al 2 januari gaan we ‘s nachts offline voor de eerste grote uitbreiding van de site. De berichtensectie is herschreven, je kan Youtube filmpjes krabbelen zonder Hyves te verlaten en chat is enorm verbeterd, onder andere.
In maart introduceren we vervolgens een programma waarmee Hyves op je telefoon nog leuker wordt dan op de computer, hyven wordt dan een heel nieuw spelletje. Ook zal je op andere sites dan Hyves content kunnen delen met je Hyves vrienden, zoals bijvoorbeeld nieuws.
(…)
Tenslotte zal je ook je vrienden in groepen kunnen indelen, zodat je baas, je moeder en je beste vrienden niet dezelfde foto’s en WWW’s hoeven te zien.

In januari dus de inbox-update en het lijkt erop dat in maart de API (dan pas) en een soort van Hyves location based service (waar ik al eerder over schreef) live gaan.

Met 5 miljoen leden, meest innovatieve bedrijf van het jaar en community van het jaar was 2007 het jaar van Hyves. Nu dus nog even een maand zoeken voor Hyves 2.0 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Online werken
Yes! I want to learn more

Alleen nog maar online werken

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/3″…