Overzicht Hyves API toepassingen

Hyves APIHyves werkt momenteel onder de bezielende leiding van Yme Bosma hard aan de ontsluiting van een hoop profielinformatie via de Hyves API (zie ook de informatie op de website van Mark Bekkers en de Hyves-API-Hyve en algemene informatie over API’s). De potentiele toepassingen zijn oneindig.

Ik schreef net al over de “Twitter in je Wie, wat, waar?” toepassing en al eerder over andere API toepassingen (hier en hier). Inmiddels echter is er een flink aantal toepassingen bij gekomen. Tijd voor een volledig overzicht.

Profiel

Vrienden

Wie, wat, waar?

Content (Foto’s, Video’s, blogs e.d.)

Met enorm veel dank aan Arian Geertsema, Roeland P. Landegent (die zelfs een promogadget voor zijn Hyves apps maakte), Tijmen Brommet en RoomWareProject voor de geweldige tools.

Mocht je nog meer applicaties weten: laat het me weten, dan voeg ik ze toe!

2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like