Twitterborrel Brabo Edition

Twitterborrel Den BoschGisteravond was in Cafe De Haverkist in Den Bosch de eerste Twitterborrel beneden de rivieren, de Twitterborrel Brabo Edition. Na Leeuwarden, een aantal andere steden en de inmiddels vrijwel wekelijkse twitterborrels in Amsterdam werd het hoog tijd voor een Brabantse editie. Dank aan John en Henk voor de organisatie (en de Bossche bollen).

Het was geweldig om onder andere @markies, @slijterijmeisje, @JanHenkB, @henkey, @jkivit, @no1san, @woutwithagen, @martijnreintjens, @kwek, @marketingland weer te spreken of te ontmoeten. Helaas geen kans gehad @bemeall, @berkes en @chapter42 echt even goed te spreken.

Samen met de mannen van Freshheads (@woutwithagen en @joostdj) ook maar besloten de volgende Twitterborrel Brabo Edition in het pittoreske Tilburg te houden (waarover later meer op de Twitterborrel NING).

Meer over de Twitterborrel Brabo Edition op

2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like