Inspiratie: MTV Networks is Dom, Lomp & Famous


Ik zie hem nu pas (na twee maanden), maar deze kerstclip van MTV Networks (MTV, TMF, Nickelodeon en Comedy Central) is wat mij betreft een geweldige inspiratiebron. Geweldige manier om in een merkrelevantie manier je werknemers, werkplekken en activiteiten te laten zien en je merk zowel richting relaties als de arbeidsmarkt te laden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Trouw niet en noem je kind Bloppr

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…