Inspiratie: FaceBook In Reality


Deze sketch van de BBC Comedy Show The Wall laat zien wat er zou gebeuren als je zaken als “add as a friend”, “write on your wall” en “status update” in real life zou toepassen. Een geweldige illustratie bij de manier waarop op dit moment op sociale netwerken gecommuniceerd wordt.

1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Trouw niet en noem je kind Bloppr

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…

Inspiratie: Yes We Can

Een Think-Different-achtige boodschap met een Just-do-it-achtige pay-off, gebaseerd op een I-have-a-dream-achtige speech van Obama, “user generated” (Will.I.Am claimt…