Inspiratie: Fontys wegwijzers

De geniale wegwijzersEen stel enthousiaste drama-studenten in pak met levensgrote pijlen de weg laten wijzen aan bezoekers. Handig, verfrissend, goede promotie voor de drama opleiding en conceptueel erg sterk. Op de open dag van de Fontys Hogescholen in Tilburg liep gisteren een handvol drama studenten met grote witte pijlen om mee te lopen met bezoekers en hen de weg te wijzen.

Geweldig.

Foto: Drie van de mannen wijzen aan het eind van de dag met de pijlen de weg naar het NS station (sic!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Trouw niet en noem je kind Bloppr

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…