Social Media Events: SocialStrategyTalk en SME08

In de komende maand staan er twee alleraardigste social media events op het programma: SocialStrategyTalk en het Social Media Event 2008.

SocialStrategyTalk ‘Crowdsourcing’ op 22 mei

Op 22 mei vindt op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam voor de eerste keer het evenement SocialStrategyTalk plaats, een driemaandelijks terugkerend event rondom social media.

Het thema op 22 mei is Crowdsourcing (kortweg bedrijven spreken consumenten aan voor bijvoorbeeld advies en innovatiedoeleinden). Organisatoren zijn de hard roelerende mannen van CreativeCrowds (die nog niet zo lang geleden een fikse investering kregen uit DCIF) en het Verkenningsinstituut Nieuwe Technolgie (ViNT) van ICT-bedrijf Sogeti.

Sprekers deze keer zijn Jeff Howe (de bedenker van de term Crowdsourcing) en Menno Bouwes (plaatsvervangend directeur Wetgeving van het Ministerie van Justitie die vertelt hoe de overheid crowdsourcing inzet).

SocialStrategyTalk, 22 mei op het terrein van de Westergasfabriek. Toegang gratis (na registratie)

Social Media Event 2008 op 12 juni

Het Social Media Event 2008 (“Een nieuwe manier om klanten te krijgen voor zelfstandigen en kleine bedrijven“) is een initiatief van Erno Hannink en Laura Babeliowsky en geeft een breed overzicht van verschillende facetten van sociale media:

Ray van den Bel (online netwerken), Edo van Santen (video), Erno Hannink (bedrijfsblog), Laura Babeliowsky (ezines inzetten), Erno Mijland (content als marketinginstrument), Anna-Maria Mantel-Giannattasio van Puur Amsterdam (ervaringsdeskundige) en Ronald van den Hoff van Mindz en Meeting Masters (ervaringsdeskundige).

Social Media Event 2008, 12 juni in Meeting Plaza. Toegang 150 euro (tot 20 mei).

Ik kan zelf helaas op allebei de dagen niet aanwezig zijn, maar wens respectievelijk CreativeCrowds en Erno en Laura heel veel succes met de laatste loodjes van de organisatie en het event. En de aanwezigen natuurlijk erg veel plezier!

4 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Tweetdeck
Yes! I want to learn more

Tweetdeck to become the number 1 twitter desktop app?

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…