Update Borrel voor jonge media minded talenten op 25 juni in Werck


Aanstaande woensdag, 25 juni, is in Werck (Prinsengracht 277) vanaf 20:00h een borrel voor jonge media minded mensen. Inmiddels zijn er meer dan 40 aanmeldingen (zie de eerste post voor een overzicht wie er komen).

Aanmelden kan nog steeds door een comment achter te laten.

Foto’s Jong Tuig borrel

Om diegenen die niet kunnen komen niks te laten missen en om later na te genieten van de borrel heeft Mathijs van Mobypicture (dank Mathijs!) een stream opgezet. Alle foto’s in de stream worden automatisch getoond op Mobypicture, op deze blog (zie de foto’s onderaan deze post) en op Dutchcowboys.

Hoe komen mijn foto’s ook in de stream op Dutchcowboys en polle.net?
Ga naar Mobypicture.com en meldt je aan. In ‘Your Account’ kan je vervolgens aanvinken dat je mee wilt posten naar bv. de Jong Tuig groep op Polle.net. 25 juni worden de Jong Tuig postings ook live op Dutch Cowboys geplaatst. Daarnaast kan je altijd posten naar de Jong Tuig widget als je in je posting #tuig vermeldt!

Foto’s in de Jong Tuig stream:

 

FAQ

  1. Ik zag dat het de Halve Finale van het EK is op woensdag de 25e, hebben jullie daar rekening mee gehouden? Nederland speelt (na winst op de Russen) de Halve Finale op de 26e. Voor alle mensen die aan zelfkastijding willen doen en de Duitsers van de Kroaten willen zien winnen is er een scherm aanwezig in Werck.
  2. Hoe zit het met de kosten? We hebben (en willen) geen zwaar gesponsorde borrels. Drankjes zijn gewoon op eigen kosten. Het staat natuurlijk geheel vrij om anderen drankjes aan te bieden (daar maak je vrienden mee). Verder hebben de mannen en vrouwen van Generation Next aangeboden een rondje te sponsoren (waarvoor dank en hulde).
  3. Wat is “jong”? Jong is natuurlijk relatief, maar deze borrel is bedoeld om starters in het vak bij elkaar te brengen om informeel te borrelen, het liefst zelfs over dingen die niet eens met het vak te maken hebben. De groep enthousiastelingen die zich nu heeft ingeschreven is dan ook over het algemeen tussen de 20 en de 27.

 

Mocht je verder nog vragen hebben, reageer dan in de comments, mail me op info@polle.net of bel me even op 06 15436437.

Hopelijk tot woensdag!

6 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like