Carrierebeurs

NIMA Carrierebeurs
De NIMA stand op de Carrierebeurs

Twee dagen Carrierebeurs. Weinig masters, heel veel bedrijven die om het hardst met pennen, dropjes en andere prullaria streden om de gunst van de student. De Best Graduates, een met een hoop bombarie opgezette studentenstrijd kreeg zowel van de bedrijven als van de studenten nogal wat kritiek. Studenten konden bedrijven moeilijk bereiken, de selectiecriteria waren onduidelijk, evenals het pad om Best Graduate te worden.

KPMG had een schitterende stand, Di-Rect maakt een kolereherrie, studenten waren erg geïnteresseerd en met het NIMA hebben we bijzondere goede dagen gehad. Zowel in het werven van studentleden/actieve leden als de examens en andere onderdelen. Volgend jaar weer!

Anouk, Vanessa, Thérèse, Casper, Sandra, Michelle, Eric, Matthijs, George, Liesbeth en Thanh bedankt!

1 comment
  1. Hey Polle,

    Hippe site heb je! En dat BestGraduates was inderdaad behoorlijk vaag, na een halve dag ben ik alsnog afgehaakt om mijn dag nuttiger te besteden.

    Ciao vanuit Groningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like