Griep …

Door een stevige griep ben ik een week uitgeschakeld geweest. Sorry voor alle gemiste telefoons en emails, ik probeer ze zo spoedig mogelijk bij te werken, maar vermoed nog wel een week nodig te hebben voordat ik helemaal bij ben.

3 comments
  1. Beterschap of naja dat ben je nu dus al weer bijna? 🙂

    Heeft het NMS slaaptekort de griep (extra) in werking gezet, denk je?

    Tag: ‘griep’. Haha, je tagt ook alles? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Flickr voor marketeers

Een fenomenale hoeveelheid foto's, overzichtelijk geordend door trefwoorden (tags) en samengebracht in groepen. Voeg een vleugje community-building (zie ook de Flickr Events in Nederland) en vrienden-connecties toe en je hebt een van de grootste succesverhalen van Web 2.0, Flickr. Een indrukwekkend model, dat door Luke Wroblewski (van Yahoo!, eigenaar van Flickr) recentelijk overzichtelijk werd uitgewerkt. Na 'Hyves voor marketeers', nu ideeën voor het gebruik van Flickr door marketeers: