Ola Frusi?

Vandaag op Utrecht CS. Ola Frusi: fruit, muesli en yoghurtijs, gebalanceerd genieten. Ola associeer ik toch met name met lekker en genieten, maar ook ongezonde ijsjes. Heerlijk zondigen. En vooral niet gezond ijs eten. Logisch in de al weer enige tijd voortdurende gezondheidshype, maar een logische extensie op Ola?

Voel je super met Frusi, natuurlijk!” … tja … en ook van de site (met fruitige quiz om te kijken wat jouw fruitige alter ego is, ecards en natuurlijk een actie met actiecode) word ik wijzer noch gelukkiger … *zucht* …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Amazon tribe out hunting. Photo by National Geographic
Yes! I want to learn more

What Amazon tribes can teach us about focus

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″…