Inspiratie: Rare vragen van Hyvers


Ben er voor mezelf niet helemaal uit of ik het netjes vind om rare vragen van Hyvers via video te delen, maar het geeft in ieder geval een mooi kijkje achter de schermen bij Hyves en de support-afdeling.

12 comments
  1. Tja. Ik vraag het mij ook af of het wel verantwoord is om die vragen naar buiten te brengen. Risico bestaat dat Hyvers met vragen het nu moeilijker vinden om de vraag te stellen. Stel je namelijk voor dat jij in die video komt…
    Het hoeft niet, maar het kan wel…

  2. ok, kom ik met mijn zure antwoord: 1) ik vind de meeste vragen helemaal niet grappig maar gewoon echte hyves-vragen. ik vind het dus erg ongepast om deze onder het mom van ‘kijk eens wat een rare vragen’ op een videootje naar buiten brengen. 2) als de klantenservice, of hoe je deze dames ook wilt noemen, van hyves zo adequaat op alle vragen zouden reageren als ze deze vragen hier belachelijk maken dan zou er niet zo’n melding op de site hoeven staan dat ‘ze een beetje ondergesneeuwd zijn en dat het daarom wat langer kan duren voordat je antwoord krijgt.’ En dat klopt, want ik wacht al meer dan twee weken op een vraag over widgets. maar ja da’s waarschijnlijk ook een lachwekkende vraag. ik wacht wel op de volgende video waar de dames er vast hartelijk om zullen lachen. Tja, ik waarschuwde al, zure reactie. ๐Ÿ˜€

  3. Ik wilde voor een opdrachtgever weten wat de mogelijkheden/voorwaarden zijn om een specifieke widget op te nemen in het hyves-widgets overzicht zodat hyvers het makkelijk in hun profiel kunnen opnemen.

  4. Ik vind het erg onprofessioneel om op deze manier gebruikers belachelijk te maken! Volgens mij is het nog steeds zo dat er geen domme vragen bestaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like