Presentatie “Sociale netwerken en communities” voor Hogeschool van Amsterdam (HvA)


Morgen houd ik voor een groep medewerkers van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) een presentatie/workshop over sociale netwerken en communities (de geniale foto’s zijn door Peter Evers en Frank Schuil).

Erg gaaf overigens om te zien dat steeds meer hogescholen social media, social networking en communities steeds beter oppakken. Marco Derksen timmert natuurlijk alweer even aan de weg op de HAN, ik hoor regelmatig goede dingen van Corne Kox over de Hanze in Groningen en ik zie regelmatig gastlessen van andere online-minnende collega’s voorbij komen.

Ik zelf geef regelmatig gastcolleges aan de Fontys Hogescholen Communicatie (volgende week weer) en binnenkort gaan we daar kijken hoe we Nieuwe media, Web 2.0 en Social media beter kunnen integreren binnen het vak webcommunicatie. Zou het dan toch nog een keer goedkomen met het hoger onderwijs? πŸ˜‰

6 comments
  1. Had je al gelezen dat we een sms-notificatiesysteem krijgen voor ziekmeldingen van docenten?

  2. Complimenten, ziet er mooi uit! Leuke opbouw en mooi opeens die vage slide ertussendoor!
    Had graag je verhaal erbij gehoord. Je weet dat je geluid kunt toevoegen bij SLideshare hΓ¨ πŸ™‚

  3. De presentatie was erg helder, zeer interessant & vlot gebracht – m’n complimenten. Ik kijk uit naar je wereldreis-ervaringen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like