Presentations posts

Presentatie “Sociale netwerken en communities” voor Hogeschool van Amsterdam (HvA)

By 02/04/2008 6 Comments


Morgen houd ik voor een groep medewerkers van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) een presentatie/workshop over sociale netwerken en communities (de geniale foto’s zijn door Peter Evers en Frank Schuil).

Erg gaaf overigens om te zien dat steeds meer hogescholen social media, social networking en communities steeds beter oppakken. Marco Derksen timmert natuurlijk alweer even aan de weg op de HAN, ik hoor regelmatig goede dingen van Corne Kox over de Hanze in Groningen en ik zie regelmatig gastlessen van andere online-minnende collega’s voorbij komen.

Ik zelf geef regelmatig gastcolleges aan de Fontys Hogescholen Communicatie (volgende week weer) en binnenkort gaan we daar kijken hoe we Nieuwe media, Web 2.0 en Social media beter kunnen integreren binnen het vak webcommunicatie. Zou het dan toch nog een keer goedkomen met het hoger onderwijs? 😉

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply